Menneske i et øjeblik

DKK 12.000,00 inkl. moms

Til salg

Kategori:

Jeg er så glad og stolt over at kunne sætte dette store maleri til salg – måler 120×152 cm og er hermed mit største til dato. Nøj, hvor ville jeg ønske, du kunne se det in real life, mærke og sanse alle detaljerne og fornemme håndværket helt tæt på!

Værket er skabt med akvarel, tusch og andre blandede medier. Jeg har døbt det ‘menneske i et øjeblik’, som er til fri fortolkning. For tiden øver jeg mig i at være kompromisløs i min kreative virke, hvilket dette maleri vil minde mig om fremadrettet. Jeg kan og vil ikke tage hensyn, begrænse eller fremtvinge noget i min kreative proces. Det kan være svært for sådan én pleasende type som mig. Men her turde jeg give slip og dét kom der et lille (stort!) hjertebarn ud af.

Grundet størrelse på maleriet, er det et ønske fra min side, at man som køber selv står for indramningsprocessen. Dette pga. transporten, der vil være meget skrøbelig. Dog siges det med undtagelser! For kan du afhente i Herning, vil jeg meget gerne være behjælpelig. Ligeledes hvis du er fra området, så hjælper jeg også gerne.

Signeres og dateres med årstal.

Kom endelig og oplev dette og mange andre værker i mit atelier i Ikast.